Johtajuussymposiumin muistelua

Viikko on jo kulunut Johtajuussymposiumista ja alta löytyy muistelua ja fiiliksiä päivästä! na%cc%88ytto%cc%88kuva-2016-09-07-kello-8-44-18

Amfiteatterin edessä riitti hulinaa koko päiväksi monipuolisen ohjelman ja opiskelijajärjestöjen sekä Johtamiskorkeakoulun esitellessä omaa toimintaansa teltoilla. Järjestöjä mukana oli jokaisesta kolmesta tutkinto-ohjelmasta.

johtajuussymposium-070916-jr-19johtajuussymposium-070916-jr-30

Opiskelijat saivat kiertää eri pisteillä passien kanssa ja kerätä niihin tarroja, joilla sai lunastaa JKY:n pisteeltä jatkokaronkan ilmaiseen sisäänpääsyyn oikeuttavan virallisen Johtajuussymposium 2016-haalarimerkin. Haalarimerkkejä kerättiin innokkaammin kuin yhtenäkään edellisenä vuonna!

johtajuussymposium-070916-jr-23

Amfiteatterin ohjelmapuolen avasi UtaDancen taidokas tanssiesitys.

johtajuussymposium-070916-jr-55Opiskelijajärjestöjen debattikisan välierissä toisistaan mittaa otti hallintotieteiden ainejärjestö Staabi ja politiikan tutkimuksen ainejärjestö Iltakoulu. Yliopiston väittelyseura Uta Debate Societyn tuomaroiman debatin aiheena oli delfinaariotoiminta Suomessa. Jatkoon tiensä selvitti Iltakoulu.

Puheenjohtajakisassa ainejärjestöjen puheenjohtajat pääsivät vertailemaan tanssitaitojaan ja katsojat saivat muun muassa seurata, kenen lanne taipuikaan notkeimmin twerkkiin. Voiton itselleen nappasi Iltakoulun puheenjohtaja Markus Rahja. Sään hellimää yliopistokansaa ilahduttamaan saapui myös kauppatieteiden opiskelijoista koostuva bändi Da Bob, joka soitti biisejä aina klassikoista nykypäivän radiohitteihin saakka.

Amfiteatterin ohjelma huipentui politiikan tutkimuksen ainejärjestö Iltakoulun ja kauppatieteiden ainejärjestö Boomin väliseen mittelöön debattikisan voitosta. Väittelyn aiheena oli moniavioisuus ja kiivaan argumentoinnin jälkeen pokaalin kotiin vei Boomin joukkue. JKY onnittelee!

johtajuussymposium-070916-jr-24Päivän karismaattisena juontajaparina toimi hallintotieteilijä Aino Vasankari ja kauppatieteilijä Antti Poikolainen.

Yritystorilla kohtasivat opiskelijat, eri organisaatiot ja Johtamiskorkeakoulun henkilökunta. Tapahtumassa toisilleen tärkeät osapuolet keskustelivat ja vaihtoivat näkökulmiaan. Tunnelma Yritystorilla oli lämmin ja puheensorina jatkui läpi päivän. Vierailijat saivat kuulla organisaatioiden tuoreista mahdollisuuksista ja erityisesti opiskelijoille oli tarjolla runsaasti tietoa työmahdollisuuksista.

83786d79-5cf7-464f-b302-b4b9baea261cUlkomaankaupan päivä ja kansainvälistymistori keräsivät aamukahdeksasta alkaen seminaarivieraita kuulemaan kansainvälistymisen rahoitusmahdollisuuksista. Ulkomaankaupan päivän seminaareissa esiteltiin muun muassa Team Finland -konseptin ja innostavien yritysesimerkkien kautta pk-yritysten mahdollisuuksia kansainvälistymiseen. Lisäksi kansainvälistymistori ja sen tarjoamat asiantuntijapalvelut tarjosivat oivan mahdollisuuden niin pk-yritysten kuin aiheesta kiinnostuneiden opiskelijoidenkin verkostoitumiseen.

Johtajuussymposiumin päiväohjelman päättänyt paneelikeskustelu “Vastaanottokeskuksista veronmaksajiksi” järjestettiin yhteistyössä Aamulehden kanssa. Keskustelussa käsiteltiin maahanmuuttoa ja pakolaisuutta koulutuksen ja kotiutumisen, työn ja yrittäjyyden sekä johtajuuden näkökulmista. Panelistikaarti oli varsin nimekäs; teemasta keskustelivat sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg, työ- ja elinkeinoministeriön maahanmuuttojohtaja Sonja Hämäläinen, Tampereen kaupunginvaltuutettu Atanas Aleksovski, SOL Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Juhapekka Joronen, Kuntokeskus Anabellan yrittäjä Midia Burhan ja Tampereen kotoutumispolitiikkaa kandidaatintutkielmassaan tarkastellut YTK Petra Kantola. Omanimg_7675 panoksensa antoi videohaastattelun kautta myös ylöjärveläinen moniyrittäjä Ali Amirlatifi. Paneelia seuraamaan saapui lähes sata kiinnostunutta. Tilaisuus oli erittäin onnistunut ja myös yleisö osallistui keskusteluun aktiivisesti.

img_7777Iltakaronkka päätti mahtavan Johtajuussymposium-päivän. Aluksi kutsuvierastilaisuudessa kiiteltiin menneestä vuodesta sekä kaikkien panoksesta Johtajuussymposiumiin, jonka jälkeen oli vapaata seurustelua. Itse jatkoilla esiintyi sekä huikea taikuri Johannes Malkamäki, että mahtava Ilari 14328950_10210005340951857_760460365_nJohansson. Meno jatkui pikkutunneille musiikin tahtiin.

JKY kiittää kaikkia järjestelyissä mukana olleita, sekä Johtajuussymposiumiin osallistuneita! Ensi vuonna nähdään taas!

Kuvat: Jonne Renvall, Katariina Malkamäki ja Johanna Vierinkari

Kategoria(t): Blogi, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *