JKY:n 5-vuotisjuhlaillallinen

Viime viikonloppuna vietettiin JKY:n 5-vuotista taivalta. Vujut pidettiin Finlaysonin Palatsissa ja paikalla oli runsaasti vieraita johtamiskorkeakoulun piiristä sekä myös img_1841ulkopuolisia edustajia. Ilta oli erittäin onnistunut ja juhlallinen ja sopi erinoimaisesti JKY:n ensimmäisiksi vuosijuhliksi!

Ilta polkaistiin käyntiin aloitusmaljoilla ja järjestöjen tervehdyksillä. Edustajia oli paikalla JKY:n piirissä toimivista järjestöistä, TAMY:sta sekä ystäväjärjestöistä.

img_1914

Alkuruokien aikana JKY:n tämän vuoden puheenjohtaja Sanni Lehtinen piti puheen. Puheenjohtajan puhe käsitteli muun muassa johtamiskorkeakoulun ja JKY:n kehittymistä viimeisen viiden vuoden aikana. Poikkitieteellisyys, yhteistyö ja toiminnan kasvattaminen sekä määrällisesti että laadullisesti ovat leimanneet erityisesti juhlavuotta 2016. Kuten jo puheessakin tuotiin ilmi, tämä on kaikkien yksikön järjestötoimijoiden ansiota. Kiitos siis vielä kerran tämän vuoden yhteistyöstä!

Juhlapuheen piti johtamiskorkeakoulun johtaja Antti img_1993Lönnqvist. Puheessa nousi esiin johtamiskorkeakoulun merkittävä rooli niin  Tampereella ja Suomessa, kuin myös kansainvälisesti, Tampere3-projekti sekä lämmin yhteistyö henkilökunnan ja opiskelijoiden välillä johtamiskorkeakoulussa.

img_2098Loppuillasta saimme lisäksi nauttia Pääsky-yhtyeen musiikista!

JKY:n hallitus kiittää kaikkia mahtavista vuosijuhlista!

Kategoria(t): Blogi, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *