JKY:n hallitus 2017 kiittää tästä vuodesta!

Tätä vuotta on enää 10 päivää jäljellä ja järjestövuosi on lopuillaan. 2017 ollut monella tapaa mielenkiintoinen ja onnistunut vuosi. JKY:n syyskokouksessa oli ennätysmäärä hakijoita, mikä kertoo toiminnan kasvusta ja siitä, että JKY on tullut monelle opiskelijalle tutummaksi.

Toivottavasti uudet ainejärjestötoimijat ja muut kopo-orientoituneet saavat jouluna nukuttua, sillä ensi vuonna vaikuttamistyö jatkuu ja isoja asioita lyödään lukkoon, jotta uusi yliopisto voisi aloittaa toimintansa vuoden 2019 alusta. JKY on tänä vuonna seurannut aktiivisesti Tampere3-prosessia ja pyrkinyt löytämään oikeat vaikuttamisen paikat. Julkiset kannanotot tehtiin matalan hallintorakenteen puolesta sekä uudesta tedekuntarakenne-ehdotelmasta. Kirjoitukset löytyvät tämän blogin edellisistä postauksista. Matala hallintorakenne näyttäisi toteutuvan ja politiikan tutkimus liitettiin takaisin samaan tiedekuntaan kauppatieteiden ja hallintotieteiden kanssa. Kiitos johtamiskorkeakoulun henkilökunnalle, joka tapaa opiskelijoita aina mielellään ja näkee ainejärjestöt tärkeänä yhteistyökumppanina. Myös hallopedeista ja Tamysta on ollut suuri apu edunvalvonnallisissa kysymyksissä.

Johtamiskorkeakoulun henkilökunnan ja Synergosin kanssa järjestettiin syksyn alussa myös Johtajuussymposium, joka oli jälleen vuoden suurin projekti. Symposium, lempinimeltään ”symppa”, veti paljon opiskelijoita, henkilökuntaa sekä Pirkanmaan elinkeinoelämän vieraita. Paneelikeskusteluja ja opiskelijaohjelmaa riitti koko päivän ja ilta huipentui Iltakaronkkaan, jossa ihana Younghearted viihdytti vieraita. Ensi vuonna Johtajuussymposium järjestetään jo seitsemättä kertaa, päivämäärä julkaistaan piakkoin!

Sekä Johtajuussymposium että Johtamiskorkeakoulun ylioppilaat täytti 6 vuotta, ja 2. joulukuuta vietettiin JKY:n 6-vuosijuhlaa, joissa Johtamiskorkeakoulun opiskelijoita tuotiin yhteen rennon illallisen merkeissä. Viimeisten vuosien aikana kauppatieteilijät, hallintotieteilijät ja politiikan tutkimuksen opiskelijat ovat tulleet paljon lähemmäs toisiaan ja yhteistyö ainejärjestöjen välillä on vakiintunutta ja yhteisissä tapahtumissa käy paljon opiskelijoita. Ilman yhteisöllisyydentunnetta olisi hankala tehdä JKY:n eteen hommia. Motivoituneiden ainejärjestötoimijoiden kanssa  yhteistyö on helppoa ja kivaa!

Myös kansainvälisyysrintamalla tapahtuu paljon. Syksyllä alkoivat JKK:n uudet kansainväliset maisteriohjelmat ja JKY:n kansainvälisyystoiminta kasvoi kertaheitolla. Opiskelijat toivotettiin tervetulleeksi johtamiskorkeakouluun ja heitä on pyritty integroimaan osaksi ainejärjestöjä. Jatkossa JKY pyrkii toimimaan entistä selkeämmin edunvalvojana myös kansainvälisten maisteriohjelmien opiskelijoille. Lisää syksyn kevään ja syksyn kansainvälisyyskuulumisia löytyy myös aiemmista blogipostauksista.

Ensi vuonna JKY:n toiminnasta vastaa boomareista, staabeista ja iltakoululaisista koostuva kuuden hengen halliuts. Heitä voi heti tammikuusta alkaen käydä moikkaamassa JKY:n toimistolla Pinni A:n 5. kerroksessa huoneessa 5094. Huhu kertoo, että sieltä saisi ilmaista kahviakin.

JKY:n hallitus 2017 toivottaa oikein lämmintä joulunaikaa ja iloista uutta vuotta kaikille johtamiskorkeakoulun opiskelijoille!

Ps. Käy vastaamassa JKY:n toimintakyselyyn: https://goo.gl/forms/2fvljpj6CIc2W59b2

Maarika Kujanen
Puheenjohtaja 2017

Kategoria(t): Blogi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *