JKY:n hallitus 2018 esittäytyy!

Vuoden ensimmäinen blogi on täällä! Blogivuosi käynnistyy esittelypostauksella, missä jo kuukauden päivät pesteissään olleet hallituslaiset kertovat itsestään.


SofiaMoikka,

Olen Sofia Lindström ja toimin tänä vuonna JKY:n hallituksen puheenjohtajana. Tämä on toinen vuoteni JKY:n hallituksessa. Opiskelen toista vuotta kauppatieteitä ja opintosuuntani on vero-oikeus.

Tänä vuonna yksi kehityskohta toiminnassamme on JKYn vuoden suurimman tapahtuman Johtajuussymposiumin uudistaminen.

Opiskeluiden ja järjestötyön ohessa käyn lisäksi töissä. Vapaa-ajallani tapaan kavereita (yhteisellä lenkillä tai ehkä sitäkin useammin viinilasillisen äärellä) ja käyn jonkin verran kulttuuri- ja viihdetapahtumissa, kuten teatterissa, messuilla ja näyttelyissä.

Jos olisin eläin, olisin (työ)myyrä. Olen sellainen puuhastelija ja kasvisruuan ystävä.


RikuMorjensta, nimeni on Riku Viitamäki ja olen 24-vuotias kansainvälisen politiikan maisteriopiskelija. JKY:ssä toimin koulutuspoliittisena vastaavana ja varapuheenjohtajana.

Tulevan vuoden aikana haluaisin panostaa erityisesti siihen, että JKY:n toiminta tulisi erityisesti koponkin osalta näkyvämmäksi osaksi opiskelijoiden arkea.

Vapaa-aikani kulutan pääasiassa elokuvien, pelien ja liikunnan parissa. Välillä saatan tosin käydä myös tutustumassa kavereideni kanssa paikallisiin ravitsemusliikkeisiin ja niiden tarjontaan.

Ja jos olisin eläin, olisin pingviini, koska silloin ei tarvitsisi murehtia sitä, laittaako vujuille tumman puvun vai frakin.


JuhoOlen Juho Mäkinen, toisen vuoden kauppatieteilijä ja opintosuuntani on yrityksen laskentatoimi. Vuoden 2018 toimin JKY:n suhdetoimintavastaavana ja rahastonhoitajana. Juureni ovat Vantaalla, jossa olen ennen opiskelujeni alkamista asunut koko elämäni.

Tulevan vuoden aikana haluan panostaa erityisesti JKY:n yhteistyökumppaneiden määrän kasvattamiseen.

Vapaa-aikanani vietän aikaa ystävieni kanssa chillaten. Harrastan kalastusta eri muodoissaan sekä kesäisin, että talvisin.

Jos olisin eläin, olisin susi, koska arvostan toimivaa tiimityötä sekä yhdessä olemista.


IMG_4098-4Moi! Olen JKY:n viestintävastaava ja sihteeri Mikko Koikkalainen. Opiskelen hallintotieteitä ja pääaineenani on julkisoikeus.

Haluaisin kehittää tänä vuonna JKY:n viestintää laaja-alaisesti huomioiden etenkin edunvalvontaviestinnän tärkeyden yhdistyksemme toiminnassa.

Hallitushommien ulkopuolella harrastan  opiskelijaelämää sekä vaihtelevasti kaikennäköistä musiikkiin ja urheiluun liittyvää.

Eläinmaailmassa olisin saimaannorppa, koska mikäpä on sen mukavempaa kuin loikoilla Saimaan rantakivillä ja syödä muikkuja!


EssiMoikka! Olen JKY:n yhteisöllisyysvastaava Essi Salovaara, toisen vuoden politiikan tutkimuksen opiskelija. Pääaineena mulla on kansainvälinen politiikka ja sivuaineina luen ympäristö -ja aluepolitiikkaa sekä julkisoikeutta. Edellisvuoden toimin oman ainejärjestöni Iltakoulun hallituksessa tapahtumavastaavana.

Kehitysideana olisi kiva nostaa myös JKK:n pienempiä ainejärjestöjä esille ja auttaa lisäämään yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä niiden välillä. JKY voisi tarjota tähän erilaisia mahdollisuuksia ja olla linkkinä ainejärjestöjen välillä.

Usein tuntuu, että elämä on pelkkää opiskelua, hallitusjuttuja, bileissä käymistä ja sen jälkeen niistä toipumista. Kuitenkin aikaa tulee vietettyä myös ruoan ja kavereiden parissa aina aikataulujen salliessa. Eli oikeastaan hyvin tavallista ja arkista elämää.

Jos olisin eläin, olisin koala. Ottaisin 20 tunnin päiväunia, söisin eukalyptusta ja olisin söpö ja pörröinen.


JoelMoi! Olen Joel Passoja, neljännen vuoden kauppatieteilijä. Tänä vuonna toimin JKY:n kansainvälisyysvastaavana. Aiemmin olen toiminut myös Boomin kv-toimihenkilönä ja käväissyt itsekin vaihdossa Prahassa viime syksynä, joten monenlaisia kansainvälisiä kuvioita on opiskeluaikoihin mahtunut.

JKY:n kv-vastaavana haluan edistää JKK:n suomalaisten opiskelijoiden sekä kansainvälisten opiskelijoiden välistä verkostoitumista, joka on hyödyksi kaikille. Ensiarvoisen tärkeää on saattaa JKK:n kansainväliset tutkinto-opiskelijat osaksi suomalaista opiskelijaelämää ja -yhteisöä.

Vapaa-ajallani soitan kitaraa, teen biisejä, kirjoitan ja ylipäätään koitan löytää sydämestäni jotain sellaista hyvää, mitä jo maisterivaiheeseen edennyt markkinoinnin opiskelu ei vielä ole onnistunut turmelemaan.

Jos olisin eläin, olisin kissa – työskentelen pari tuntia tappavan tehokkaasti ja kerään voimia loppupäivän, eikä kissaa tunnetusti kiinnosta turhanpäiväisyydet.

Kategoria(t): Blogi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *