Terveisiä ja tunnelmia Johtajuussymposiumista

Järjestyksessään seitsemäs Johtajuussymposium pureutui tiedolla johtamisen kysymyksiin ensi kertaa Tampereen yliopiston Päätalossa. Päivään kuuluivat niin laaja seminaaritarjonta kuin monipuolinen opiskelijaohjelmakin. Tapahtuman siirtäminen Päätaloon tarjosi oivan tilaisuuden tuoda perinteiden rinnalle myös uudenlaista sisältöä.

Juhlasalissa pidettiin pääseminaari teemalla Analytics and Management; The Present and the Future. Seminaarissa Tom Davenport Babson Collegesta piti avauspuheenvuoron otsikolla Four Eras of Analytics, jota Nina Helander Tampereen teknillisestä yliopistosta ja Olli-Pekka Heinonen Opetushallituksesta kommentoivat ansiokkaasti omissa puheenvuoroissaan. Mikäli tämä tai joku muu seminaari jäi välistä tai haluat palata niiden teemoihin, kannattaa selailla twiittejä aihetunnisteella #johtajuussymposium.

Uutuutena tämän vuoden Johtajuussymposiumissa olivat yhteistyössä Y-kampuksen kanssa järjestetyt workshopit. Päivän aikana opiskelijat pääsivät osallistumaan työpajoihin, joiden teemoina olivat yhteiskunnallinen vaikuttaminen, innovointi ja tiedolla johtaminen. Workshopit toivatkin mukavan piristysruiskeen seminaari- ja opiskelijaohjelman joukkoon!

Perinteinen Yritystori sijoittui tänä vuonna tapahtumien keskiöön, kun yritykset pääsivät Päätalon aulaan runsaan ihmisvirran keskelle. Aulassa kävikin läpi päivän mukava pöhinä, kun yritysten kanssa tilan jakoivat JKK:n ainejärjestöjen esittelypisteet. Suuret kiitokset osallistuneille yrityksille ja ainejärjestöille!

JKK:n ainejärjestöjen puheenjohtajat kisailivat tänä vuonna päätalon aulassa. JKY:n yhteisöllisyysvastaava Essi Salovaara ja tapahtuman juontajana toiminut Yeti Kakko olivat suunnitelleet kisailijoille improvisaatiotehtävän, jossa puheenjohtajat pääsivät heittäytymään ja osoittamaan näyttelijäntaitojaan. Tiukan puheenjohtajakisan voitti tänä vuonna Iltakoulun puheenjohtaja Aino Kattilakoski. Onnea Aino!

Ainejärjestöjen välinen debattikisa on Johtajuussymposiumissa joka vuosi järjestettävä perinne, jossa ainejärjestöjen väliset joukkueet pääsevät väittelemään ajankohtaisista, yhteiskunnallisista teemoista. Debattikisan voitti tänä vuonna Boomin väittelyjoukkue. Onnittelut!

Johtajuussymposium on JKY:lle vuoden suurin tapahtuma, ja se huomioiden tapahtuman onnistuminen lämmittää mieltämme suuresti. Kiitokset siitä käyvät ennen kaikkea johtamiskorkeakoululle, yhteistyökumppaneille, seminaarien ja paneelien puhujille sekä tapahtuman kävijöille. Toivomme myös, että tapahtumalla on valoisa tulevaisuus!

Kategoria(t): Blogi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *