Tervetuloa Johtajuussymposiumiin torstaina 6.9.

Johtajuussymposium järjestetään edellisistä vuosista poiketen tällä kertaa Päätalolla. Ohjelmassa on luvassa seminaareja, workshopeja, ainejärjestöjen välinen debattikisa ja paljon muuta. Koko ohjelmaan pääset tutustumaan Johtajuussymposiumin nettisivuilla www.johtajuussymposium.fi.

Heti päivän aluksi kannattaa vierailla JKY:n ja JKK:n yhteisellä infopisteellä Päätalon aulassa, josta saat lisätietoa päivän ohjelmasta ja haettua itsellesi suorituspassin. Osallistumalla päivän aikana eri tapahtumiin saat kerättyä passiisi suoritusmerkintöjä ja lopuksi lunastettua itsellesi haalarimerkin.

Ohjelmaa on luvassa klo 8.00 alkaen ja viimeiset seminaarit päättyvät klo 16.00. Ilta jatkuu rennommissa merkeissä Bar Passionissa.

Tässä on poimittuna ohjelmasta muutama tärppi:

Ainejärjestöjen ständit ja yritystori Päätalon aulassa klo 9.45-15.45

Tunnetko jo Johtamiskorkeakoulun ainejärjestöt? Tiesitkö, että Boomin, Staabin ja Iltakoulun lisäksi JKK:ssa toimii myös pienempiä ainejärjestöjä? Ainejärjestöt kertovat mielellään, miten pääset toimintaan mukaan.

Vaikka tämä kesä on jo loppusuoralla, yritystori tarjoaa sinulle mahdollisuuden kääntää katseen kohti tulevan kesän kesätöitä. Yritystorilla pääset tutustumaan eri toimijoihin, jotka työllistävät johtamiskorkeakoululaisia opintojen aikana ja niiden jälkeen.

Pääseminaari Juhlasalissa klo 10.15-12.00

Johtajuussymposiumin tämän vuoden teemana on tiedolla johtaminen ja pääseminaarin pääpuhujana toimii alan maailman johtaviin asiantuntijoihin kuuluva Tom Davenport Babson Collegesta.

Workshopit Y-kampuksella

10-11

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen käytännössä: Kuinka jokainen voi vaikuttaa ruohonjuuritasolla omassa arjessaan ympäröivään yhteiskuntaan? Mistä lähteä liikkeelle?

12:30-13:30

Innovointi: Mitä innovointi on? Onko se prosessi, toimintatapa, työkalu vai jotain muuta? Minkälainen ympäristö on hyvä innovointiin? Workshop on englanniksi.

14-15

Tiedolla johtaminen: Miten luodaan sellaisia rakenteita, jotka synnyttävät ja mahdollistavat tiedolla johtamisen?

Lisätietoa Johtajuussymposiumin Facebook-tapahtumasta ja nettisivuilta.

Tampere Leadership Symposium

Johtajuussymposium (Tampere Leadership Symposium) gathers professionals and decision-makers from different fields to discuss contemporary issues and challenges related to leadership. During this one-day symposium there will be the panel-discussions and lots of other events.

The Tampere Leadership Symposium 2018 will be held on 6th September at the University of Tampere. This year the volume of the event will be even bigger as it moves to the Main Building of the university. The theme of the Tampere Leadership Symposium 2018 is analytics and knowledge-based management. The symposium is free of charge and it is open to everyone.

More information from the Facebook event and website.

Kategoria(t): Kuukausitiedote. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *