JKY pähkinänkuoressa

cropped-jkylogo_color_full2.pngJohtamiskorkeakoulun ylioppilaat ry on vuonna 2011 perustettu tiedekuntajärjestö, jonka pääasiallinen tehtävä on ajaa johtamiskorkeakoulun kolmen tutkinto-ohjelman ja yhdentoista ainejärjestön etua. JKY:n on järjestänyt myös Johtajuussymposiumia yhdessä tiedekunnan kanssa, tiedekuntamme ainejärjestöjen yhteisiä JKK-sitsejä, vapputapahtumaa ja halloweenbileitä. Lisäksi JKY järjestää vaihto-opiskelijoille erilaisia tapahtumia aina sitseistä lautapeli-iltoihin.

Edunvalvontasektorilla JKY:n yksi tärkeimmistä tehtävistä on kuukausittaisen kollegion järjestäminen. Kollegiot kokoavat yhteen ainejärjestöaktiivit ja hallopedit keskustelemaan tiedekuntaa koskettavista ajankohtaisista asioista. Lisäksi kollegioissa käydään läpi tiedekuntaneuvoston esityslista.

JKY:n toiminnasta vastaa kuusihenkinen hallitus, johon kuuluu opiskelijoita kaikista kolmesta tutkinto-ohjelmasta. Uusi hallitus vuodelle 2019 valitaan yhdistyksen syyskokouksessa keskiviikkona 28.11. Nykyiset pestit ovat puheenjohtaja, varapuheenjohtaja/koulutuspoliittinen vastaava, viestintävastaava/sihteeri, kansainvälisyysvastaava, rahastonhoitaja/suhdetoimintavastaava, sekä yhteisöllisyysvastaava.

Puheenjohtajalla on päävastuu järjestön toiminnasta. Puheenjohtaja vetää kokoukset ja kollegiot, organisoi järjestön toimintaa ja toimii linkkinä tiedekunnan, JKY:n hallituksen ja ainejärjestöjen välillä.

JKY:n koulutuspoliittisena vastaavan eli kopon yksi keskeisimmistä tehtävistä on pysyä perillä tiedekuntaan ja koko yliopistoon liittyvissä koulutuspoliittisissa kysymyksistä. Puheenjohtaja ja koulutuspoliittinen vastaava työskentelevät tiiviisti yhdessä ja kopo toimii myös järjestön varapuheenjohtajana.

Suhdetoimintavastaava huolehtii yhdistyksen yritysyhteistyötä. Vuoden aikana suhdetoimintavastaava on vastannut esimerkiksi JKY BOOST -kampanjasta ja Johtajuussymposiumin yritystorista.  Rahastonhoitaja vastaa laskujen tekemisestä ja maksamisesta sekä kirjanpidosta. Rahastonhoitaja on perillä yhdistyksen taloudellisesta tilanteesta.

JKY:n kansainvälisyysvastaava koordinoi kv-tuutoreiden rekrytointia JKK:ssa yhdessä ainejärjestöjen kv-vastaavien ja -toimihenkilöiden sekä henkilökunnan kanssa. Toimenkuvaan kuuluu myös sektorin tapahtumien suunnitteleminen yhdessä kv-jaoston kanssa.

Yhteisöllisyysvastaavan tehtävänä on JKY:n omien ja yhteistyössä muiden ainejärjestöjen kanssa järjestettävien tapahtumien organisoiminen. Yhteisöllisyysvastaavalla on tiiviit kontaktit ainejärjestöjen tapahtumavastaaviin.

Viestintävastaava on päävastuussa yhdistyksen viestinnästä. JKY:n viestintäkanavina toimivat Facebook, Instagram, Twitter, kotisivut ja sähköpostilista. Sihteerin toimenkuvaan kuuluu kokouksien pöytäkirjojen kirjoittaminen.

Tule kuulemaan lisää JKY:n toiminnasta ja hallitustyöskentelystä JKY:n hallitushakuinfoon maanantaina 12.11. klo 17 Pinni A:n Ylävitoseen!

Linkki hallitushakuinfoeventtiin

Kategoria(t): Blogi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *