Jky

JKY pähkinänkuoressa

Johtamiskorkeakoulun ylioppilaat ry, tuttavallisemmin JKY, on vuonna 2011 perustettu tiedekuntajärjestö. JKY:n pääasiallinen tehtävä on ajaa johtamiskorkeakoulun kolmen tutkinto-ohjelman ja yhdentoista ainejärjestön etua. JKY:n toiminnasta vastaa kuusihenkinen hallitus, johon kuuluu opiskelijoita kaikista kolmesta tutkinto-ohjelmasta.

JKY:n toiminnan painopiste on edunvalvonnassa, mikä näkyy aktiivisena yhteydenpitona ainejärjestöihin ja tiedekuntaan. JKY järjestää joka kuukausi kollegion, joka kerää yhteen ainejärjestötoimijat, hallinnon opiskelijaedustajat, sekä muut aktiiviset opiskelijat keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Kollegiot mahdollistavat avoimen tiedonkulun tiedekuntatasolta ainejärjestöihin.

Edunvalvonnan lisäksi yhteisöllisyydellä on tärkeä rooli JKY:n toiminnassa. JKY:n järjestämään tapahtumatarjontaan kuuluvat esimerkiksi kaksi kertaa vuodessa järjestettävät englanninkieliset kv-sitsit, sekä vappuviikkojen vapputapahtuma. Vuoden suurin tapahtumamme on lukuvuoden alussa järjestettävä Johtajuussymposium.

JKY:n toimintaan pääset parhaiten mukaan seuraamalla viestintäämme Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä, sekä sähköpostilistan kautta. Tervetuloa myös käymään ja jutustelemaan JKY:n toimistolle Pinni A:n 5. kerrokseen!

jkylogoBLACK_color_bw